Programvara för fri

 
     
 

    Programvara för fotocollage gratis

       
       
       
       
  Shape Collage är ett program för fotocollage gratis skapa bild collage på mindre än en minut med bara några musklick. Bilder är automatiskt och intelligent placerade med en mycket snabb patentsökt metod. Använd bilder på din dator eller från webben för att göra collage. Gör collage i alla tänkbara form.   ScrapbookFlair är en programvara för fotocollage vederlagsfria dina klippböcker med familj och vänner. Gör vackra scrapbooks från dina digitala foton på några minuter. Fri tillgång till fantastiska bakgrunder, prydnader, och designmallar.
       
  EM Free Photo Collage   är en programvara för fotocollage gratis roliga och väldigt enkel att använda verktyg för att skapa imponerande fotokollage och digitala klippböcker med dina foton. Du kan välja en favorit foto som bakgrund, ordna flera foton på papper, sedan tillämpa verksamheten till dem, såsom roterande, ändra storlek, lägga ram, byta ställning, och ändra overlay ordning, och sammanföra dem i bilden med mask mallar. du kan också välja ett collage mallar, dra och släpp dina foton för att skapa oförglömliga gåvor och minnessaker.   webGobbler är en programvara för fotocollage som gör att du kan skapa foto mosaik bilder från din egen dator. Ett foto mosaik bild består av små bilder som fogas samman på ett sådant sätt att, på avstånd, de smälter samman för att ge sken av en ny bild.
       
  Bild Inc Skapa image kompositioner med lager och masker. Blanda flera bilder tillsammans, skapa intressanta konsistens överlägg, eller lägg kant och ram på dina bilder.  

Foto-Mosaik hjälper dig att skapa mosaik-bilder, som består av många små bilder (kakel), från dina egna bilder.

 
       
  Fusion Tillåter att sammanfoga flera bilder av samma scen i ett.   Morpheus Photo Mixer är compositing program som blandar upp ansikten och kroppsdelar mellan två bilder.
       
 

Programvara för fri