Programvara för fri

 
     
 

    Programvara för strömmande video gratis

       
       
       
       
  BroadCam Video Streaming Software är en mjukvara för strömmande video gratis, Stream & Broadcast Video över Internet. Lägg livevideo eller inspelade videoklipp till din webbplats komprimera och strömma video för Internet Videoströmmar spela i alla populära webbläsare sänds från webbkameror eller videoingång.   PeerStreamer är ett program för strömmande video gratis, är en öppen källkod P2P Media Streaming ramverk skrivet i C, utvecklades som en del av NAPA-WINE europeiskt forskningsprojekt. Den innehåller en streaming motor för effektiv distribution av media strömmar, en source program för att skapa kanaler och ett program spelare att visualisera strömmar.
       
  FreeCast är ett program för strömmande video gratis, Java-program som tillåter peer-to-peer-streaming. Den möjliggör en ström sänds till ett stort antal lyssnare från en enkel DSL-anslutning.   Stream ~ 2 ~ Stream är ett program för strömmande video gratis, nästa generations Streaming. Stream-2-Stream implementerar multicast +, en nästa generations streaming protokoll. Multicast + är mer effektiv och kräver mindre bandbredd än direkta strömning (t.ex. shoutcast / icecast).
       
  P2P-Radio är en programvara för strömmande video gratis, Peer to Peer Streaming. P2P-Radio är ett program som kan distribuera ljud-och videoströmmar (MP3/Ogg Vorbis / NSV) över Internet i ett peer-to-peer-sätt. Det är möjligt att skapa en egen station internetradio med P2P-Radio!

P2P-Radio programmeras i Java och körs på Windows, Mac OS X, Linux och många andra system.

 

  Trevbus är ett program för strömmande video gratis, är du ett programföretag eller producent i vardande? Har du ett meddelande som du vill höra? Är de traditionella medierna att få ner dig?
       
  VideoTyrant  är ett program för strömmande video gratis som kan strömma video via Bit-Torrent nätverk. Programmet kräver inte särskilt kodade torrents eller något. Det har GUI av Azureus alla med makt att strömma.   Goalbit är ett gratis open source video streaming plattform klara att distribuera hög bandbredd video innehåll till alla bevara dess kvalitet. Vad du kan göra med Goalbit Media Player. Spela och spela in Goalbit videoströmmar på nätet. Livesändning själv.
       
       
 

Programvara för fri