Programvara för fri

 
     
 

    Programvara för videokonferens gratis

       
       
       
       
  Skype är en programvara för videokonferens gratis, konferenssamtal. Prata med mer än en person samtidigt. Gruppvideosamtal Fånga upp ansikte mot ansikte med fler personer samtidigt på en grupp videosamtal.   ooVoo   är en programvara för videokonferens gratis, gruppvideosamtal Fånga upp ansikte mot ansikte med fler personer samtidigt på en grupp videosamtal med Skype.
       
  Google Voice and Video Chat   är en programvara för videokonferens gratis, gör att du kan hålla videokonferenser med familjen. Video chat direkt från Gmail, iGoogle och orkut. Ser ut och låter din bästa med högkvalitativt ljud och video.   Paltalk   är en programvara för videokonferens gratis, prat och videochatt med människor från hela världen. Chatta ansikte mot ansikte med upp till 10 vänner. och videokonferenser kan du gå,
       
  BRAVIS Galaxy   är en programvara för videokonferens gratis, videokonferensen lösningen för att samarbeta med affärsbekanta, kollegor och kunder direkt från skrivbordet. Verksamheten lösningen av vår videokonferens programvara är tillgänglig för upp till 16 participiants.   Camfrog Video Chat    är en programvara för videokonferens gratis, gå eller skapa egna för fria rum webcam chat. Privata Free Video & Audio Samtal Ringa och se dina vänner privat eller träffa någon ny i vår användarens katalog. Videochatt 1-on-1 och gå med video chattrum. Ingen webbkamera krävs för att se människor. Camfrog fungerar bakom alla brandväggar, routrar och trådlösa nätverk. Det är lätt att hitta nya människor att videochatta med vår userkatalog.
       
  ooVoo är en programvara för USB-kamera gratis multipel videochatt klient, Videochatta med upp till 12 vänner. Skicka svalt videomeddelanden. Spela och ladda upp till YouTube. Instant Messaging.    
       
  ManyCam   är en programvara för USB-kamera, lägga till roliga specialeffekter till din webbkamera. ManyCam Studio Pro förvandlar ManyCam till en Pro video switcher med övergångar och mer! Den nya fliken Ljud låter dig sända Pro Audio och lägg coola ljudeffekter. HD Video Support och Broadcasting Spela in video och ljud till din hårddisk. Bildrutor per sekund prestandaförbättringar. Picture in Picture är nu skalbart tillsammans med möjligheten att lägga till 4 källor. Enorm ny video-och ljudeffekter!   LIVESEXKAMERAN Sändaren är en programvara för USB-kamera. LIVESEXKAMERAN är en tjänst som låter dig se din webbkamera som helst i världen via både Internet och på din mobiltelefon.
       
  LIVESEXKAMERAN är en programvara för USB-kamera, ta bilder, spela in video från din webbkamera och hantera dem! Ögonblicksbild i JPEG / BMP-format. Spela in video till MJPEG/MP3 AVI-format.   Tango Tango för PC Ring dina vänner som har Tango på sina telefoner, surfplattor eller datorer för gratis!
       
  Eyeball Chat   är en programvara för videokonferens gratis, röst-och videochatt leva med vänner och familj inklusive flerpartisystem konferenser Håll kontakten med vänner och familj med hjälp av rik närvaro och snabbmeddelanden Chatta med dina AIM, Google Talk, MSN och Yahoo ! kompisar, grupp eller personliga videokonferenser.   Yawcam   är en programvara för USB-kamera, publicera bilder tagna med din webbkamera på nätet. Video streaming, bild ögonblicksbilder, inbyggd webbserver, Rörelsedetektering, Ftp-uppladdning.
       
  WebCamImageSave är en programvara för USB-kamera, enkel webbkamera capture verktyg som gör att du enkelt fånga en stillbild från kameran varje antal sekunder som du väljer, och spara den i bildfil (. jpg,. png,. bmp) på din disk.   SplitCam är en programvara för USB-kamera webbkamera programvara erbjuder häftiga webbkamera effekter för att ha mer positiva känslor under ett videosamtal med dina vänner! Dessutom SplitCam är det enklaste sättet att dela upp din ström webcam video.
       
       
 

Programvara för fri