Programvara för fri

 
     
 

  Projektledning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Producteev ger dig allt du behöver för att skapa team projekt, tilldela och schema uppgifter och följa framstegen så ingenting faller mellan stolarna. Håll ordning, dela arbete och slutföra projekt utan allt trassel. Det är så lätt att använda att du kommer igång på några minuter. Task Management Software for Teams. Få saker gjorda vart du än går med världens bästa Aktivitetshanteraren app.   GanttProject Gratis projektplanering och programvara för Windows, OSX och Linux. Skapa uppgifter och milstolpar. Bortsett från startdatum och längd, varje uppgift kan ha prioritet, kostade Nytt i 2.7, färg och fyll mönster, anteckningar text och användardefinierade egna fält. Organisera uppgifter i en Work Breakdown Structure. Hierarkisk träd där framsteg, datum eller kostnader för lägre uppgifter nivå sammanfattas på de högre nivåerna. Sammanfattande uppgifter kan fällas ihop för att dölja uppgifter som inte är viktigt just nu.
       
  Asana TEAM UPPGIFTER & SAMTAL Sluta arbetar från e-post - komma in Asana UPPGIFTER Skapa uppgifter för arbete som du planerar att göra eller behöver en lagkamrat att göra, istället för att skicka ett mail. PROJEKT Organisera dina uppgifter i gemensamma projekt för era initiativ, möten och listor. KOMMENTARER Håll konversationer med uppgifter, i stället för utspridda över e-post. INKORG läste aldrig en status e-post igen; få automatiska uppdateringar om uppgifter som är viktiga för dig.    2-planen Project Management System 2-plan är ett integrerat projekthanteringssystem som rocks. Ladda batterierna din arbetsplats med enkla och effektiva PM verktygssatser för bärbara datorer, handdatorer, iPhones, Androids, nätverk och webben. Fokuserade på kunskaps proffs "lagarbete, 2-planens kunddriven design strategi och frekventa uppgraderingar börjar du ombord gratis. 2-plan är den första balanserade företags och små företag projektledningssystem för projektledare, en gruppprojekt och flera team. 
       
  Trello är fri, flexibel och visuellt sätt att organisera något med någon. Släpp långa mailtrådar, out-of-date kalkylblad, no-längre-så-klisterlappar, och otymplig programvara för att hantera dina projekt. Trello låter dig se allt om ditt projekt i ett enda ögonkast.   Bitrix24 tillhandahåller verktyg för ärendehantering, dokumentdelning och tidredovisning integreras i just den här typen av sociala gränssnitt för maximal effektivitet av kommunikation och arbete. Använd Bitrix24 på kontoret, eller var du vill med gratis mobil-app! Gratis samarbete svit med 35 + verktyg Bitrix24 är en komplett svit av sociala samarbete, kommunikation och verktyg för ditt lag.
       

 

 

Programvara för fri