Programvara för fri

 
     
 

  Proxyserver programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Anon Proxy Server Anonym proxy-server. Stöder http, https, strumpor. Kan användas som en vanlig proxy eller som ett p2p anonym proxy. Webbaserad dra och släpp tillgång konfiguration. Fungerar med Windows, Linux. IE, Firefox, etc   WinGate proxyserver är en sofistikerad integrerad Internet-gateway och kommunikationsserver utformad för att uppfylla kontroll, säkerhets- och kommunikationsbehoven hos dagens företag. Förutom ett omfattande utbud av funktioner, WinGate proxyserverns licensalternativ ger dig möjlighet att matcha dina behov till din budget, oavsett om du behöver för att hantera ett företag, småföretag, eller hemnätverk.
       
  Freeproxy Internet Suite   En proxyserver med stöd för HTTP, SMTP, POP, FTP över HTTP, TCP Tunne, NNTP och SOCKS5   Spotflux är det bästa sättet att skydda och förbättra din internetuppkoppling. Den utför miljontals molnbaserade realtidsberäkningar, krypterar och komprimerar din mobil internettrafik. Spotflux fungerar på alla dina enheter.
       
  TunnelBear vill ta fördelarna med VPN för alla med våra otroligt enkla applikationer för PC, Mac, iOS och Android-enheter. Bläddra privat Säkra dina data och dölja din IP-adress bakom en björn. Upplev Internet som om du är i ett annat land A TunnelBear kan "tunnel" dig runt censur och blockerade sajter till ett annat land som du väljer. Zap läskiga trackers blockera webbplatsen trackers (annonser, analytics, skript, sociala knappar) som spårar allt du och din familj gör på nätet. En TunnelBear är riktigt, riktigt enkelt On. Av. På. Av. Du får idén. Ladda ner en gratis TunnelBear idag och njuta av en öppen och obegränsad Internet.    Proxy Har du flera maskiner i ett nätverk, men bara en anslutning till Internet? Önskar du kunde surfa på nätet från andra maskiner, precis som du kan från maskinen som är ansluten? Sedan vad du letar efter kallas en proxyserver, och AnalogX har precis vad du vill. AnalogX Proxy är en liten och enkel server som gör att någon annan maskin på ditt lokala nätverk för att dirigera sina önskemål via en central maskin. Så vad betyder det på engelska? Enkelt, kör Proxy på maskinen med internetuppkopplingen, konfigurera andra maskiner för att använda en proxy (det är väldigt lätt, det finns en detaljerad beskrivning i readme), och voila! Du surfar på nätet från någon annan maskin i ditt nätverk!
       
      iProxyEver.com din integritet och säkerhet är vår högsta Concern Få absolut säkerhet och anonymitet. Skydda dig mot nätverks surveilance och trafikanalys.
       

 

 

Programvara för fri