Programvara för fri

 
     
 

    Ritning program för barn

       
       
       
       
  Tux Paint är en av de bästa gratis ritprogram för barn, är en fri, prisbelönt ritprogram för barn i åldern 3 till 12 (till exempel förskola och K-6). Tux Paint används i skolor runt om i världen som en datakunskaper ritning aktivitet. Den kombinerar en enkel att använda gränssnittet, roliga ljudeffekter och en uppmuntrande tecknad maskot som guidar barnen när de använder programmet.   Tux Typing är ett ritprogram för barn, gör att lära sig skriva för barn kul! Detta pedagogiska spel kommer med två olika spel för att öva din maskinskrivning, och ha en bra tid att göra det.
       
  Tux Paint Frimärken Ha ännu roligare med Tux Paint frimärken   Simple Paint är ett enkelt ritprogram för barn, är denna lilla målning program syftar till att lära små barn att hantera musen och ha kul med färger och former.
       
  Cars 2 Färg   Du kan färglägga den tecknade bilar att välja någon färg du gillar.   Ritning för barn är en gratis ritprogram för barn med många fina alternativ. Du kan rita med många olika pennor, kan du sätta stämplar på dina ritningar, skapa alla slags texteffekter, och mycket mer.
       
  Ansluten Kids Coloring Book  är ett ritprogram för barn gratis utskrift och färgsidor färgläggning. Bilder för unga förskola artist samt äldre konstnär. Målarboken är en samling av tjugo elektroniska färgämnen sidor. Denna bok innehåller djur, blommor, bilar, flygplan och natursköna platser.   Kea Coloring Book  är ett ritprogram för barn, det finns över 300 färg sidor att ladda ner, och du kan även skapa egna.
       

 

 

Programvara för fri