Programvara för fri

 
     
 

  Samarbete programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  AceProject Organisera. Spår. Samarbeta. Projektspårningsprogram för att hantera dina uppgifter, tidrapporter, dokument och kostnader.   eXo Platform är ett open-source social-samarbete programvara avsedd för företag. Det är fullt utrustad, baserad på standarder, utbyggbar och har en fantastisk design.
       
  Sharetronix är ett säkert socialt nätverk för ditt företag. Samarbeta med dina medarbetare, kunder och partners.   Den Cynapse Gemenskapen presen ett ekosystem för Cyn.in användare, utvecklare, evangelister och öppen källkod entusiaster att hitta resurser, bidra och engagera för att göra Cyn.in en pålitlig, flexibel och bättre kvalitet Collaboration programvara. I sann anda av öppen källkod, bjuder vi in cyn.in användare, entusiaster, utvecklare från hela världen för att utbyta idéer, ge feedback, evangelisera Cyn.in till en större publik och delta i att göra Cyn.in världens bästa open source samarbete programvara .
       
  Med Podio kan du organisera och ansluta allt du arbetar med. Hantera dina projekt, kunder, you name it. Arbetet är strukturerad - så alla vet vad de ska göra, samtidigt som vi alltid håller synen av den större bilden. DET FINNS EN bättre sätt att WORKA nytt ta på samarbete och få organiserade.   Asana har åter inbillade laget kommunikation från grunden. Samtal och uppgifter finns på ett ställe, så allt är angripbara och transparent. När mindre av din tid spenderas i e-post, har du mer tid för att få jobbet gjort.
       
       
       

 

 

Programvara för fri