Programvara för fri

 
     
 

  Scanner programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  VueScan® Scanner Software VueScan är ett program för Windows, Mac OS X och Linux som ersätter den programvara som medföljde skannern. Hämta VueScan idag för att se varför 10 miljoner människor har använt den för att få ut det mesta av sin scanner.   FreeOCR är ett verktyg för Windows-datorer som låter dig skanna ett dokument och konvertera den till redigerbar text gratis nedladdning. Minns dagarna av att behöva skriva ut text ordagrant om du hade en hand-out från skolan eller arbete som inte hade skickats elektroniskt? Vilken smärta. Lyckligtvis finns det några program som finns nu som kan göra jobbet enklare. FreeOCR är en av dem.
       
  NAPS2 är en dokumentskanning ansökan med fokus på enkelhet och användarvänlighet. Scanna dina dokument från WIA och TWAIN-kompatibla skannrar, organisera sidorna som du vill, och spara dem som PDF, TIFF, JPEG, PNG och andra filformat. Kräver .NET Framework 4.0 eller högre.   Kopieringsmaskin Fick en scanner och en skrivare? Varför inte kombinera de två i en kopiator? Du behöver inte längre en riktig fotokopiator om du har Kopieringsmaskin. Detta är hur det går: sätt in ett dokument i skannern, starta Kopieringsmaskin och trycker sin Kopiera. Efter en stund skrivaren producerar en kopia av dokumentet. Det var allt. Inga komplicerade inställningar att göra, det är mycket användarvänlig.
       
  CloudScan är en helt gratis genomsökning ansökan. Det ger ett nytt, enkelt sätt att skanna dina dokument, bilder eller foton och spara dem till mulitpage PDF-filer. Cloud framgång kan användas på en dator. Den enkla, vänliga gränssnittet ger resultat på några sekunder. Om du har mer än en dator (hem- eller kontorsnätverket), du får en revolutionerande metod för skanning: bara installera SharedScanner komponent till en dator, och du kan dela scanner och använda det från nästan alla andra dator eller enhet utan installation. Bara en vanlig webbläsare krävs.   Gratis Scan till PDF Alla typer av program som kan göra ditt liv enklare bör testas till varje pris. Vår skanning till PDF programvara hjälper dig att få bästa resultat från scanning och spara ett antal steg på vägen.
       
  CamScanner Telefon PDF Creator Mobile Scanner Använd telefonen kameran för att skanna kvitton, anteckningar, fakturor, whiteboard diskussioner, visitkort, certifikat, etc.   PaperScan Scanner Software tillåter användare att dra nytta gratis nytta av fördelarna med en universell skanning med post-processkapacitet verktyg. Begränsad parti TWAIN & WIA-skanning / import (10 sidor). Spara som enda sida PDF / A, TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, JBIG2, webp. Inlägg Bildbehandling: färgjustering, färgrymd konvertering, effekter, filter, beskära och mer ... PDF Encryption stöd (läs & skriv).

 

 

Programvara för fri