Programvara för fri

 
     
 

  Server övervakning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Monit är en liten öppen källkod verktyg för att hantera och övervaka Unix-system. Monit bedriver automatisk underhåll och reparation och kan utföra meningsfulla kausala åtgärder i felsituationer.   Ganglierna är en skalbar distribuerat system för högpresterande datorsystem såsom kluster och Grids övervakning. Den bygger på en hierarkisk konstruktion som riktar sig till sammanslutningar av kluster. Det utnyttjar flitigt teknik såsom XML för datarepresentation, XDR för kompakt, bärbar datatrafiken, och rrdtool för datalagring och visualisering. Det använder noggrant utformade datastrukturer och algoritmer för att uppnå mycket låga per-nod omkostnader och hög samtidighet.
       
  Munin är en nätverksresurs övervakningsverktyg som kan hjälpa till att analysera resurs trender och "bara hände att döda vår prestation?" problem. Den är utformad för att vara mycket plug and play. En standardinstallation ger en massa grafer med nästan inget arbete. Munin övervakningsverktyg undersökningar alla dina datorer och minns vad det såg. Den presenterar all information i grafer via ett webbgränssnitt.   Kaktusar är en komplett nätverksgraflösning utformad för att utnyttja kraften i rrdtool s datalagring och graffunktioner. Kaktusar ger en snabb Poller, avancerad graf mall, flera datainsamlingsmetoder, och användaradministration funktioner ur lådan. Allt detta är insvept i ett intuitivt, lättanvänt gränssnitt som är meningsfullt för LAN stora installationer upp till komplexa nätverk med hundratals enheter.
       
  Nagios är industristandard inom IT-infrastruktur för övervakning Uppnå omedelbar medvetenhet om problemen IT-infrastruktur, så driftstopp inte påverkar din verksamhet. Nagios erbjuder kompletta övervakning och varning för servrar, switchar, applikationer och tjänster. Övervaka hela ditt Spot IT-infrastruktur problem innan de uppstår vet omedelbart när problem uppstår Dela tillgänglighet data med intressenter Identifiera säkerhetsöverträdelser och budget för IT uppgraderingar Minska driftstopp och förlust i näringsverksamhet   Zabbix Funktioner Övervaka Allt Allt inuti nätverket kan övervakas: prestanda och tillgänglighet av servrar, webbapplikationer, databaser, nätverksutrustning och mer. Enterprise Ready Zabbix är utformad för att stödja små till stora miljöer med kraven i en verksamhet med 24x7 tillgänglighet. Sanna Open Source programvara för övervakning av prestanda ombud för alla plattformar Agentlös övervakning Tillgänglighet och SLA rapportering Insamling av data Stora grafer och nätverkskartor

 

       
       

 

 

Programvara för fri