Programvara för fri

 
     
 

  Server programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Apache HTTP Server Project är ett försök att utveckla och upprätthålla en öppen källkod HTTP-server för moderna operativsystem, inklusive UNIX och Windows NT. Målet med projektet är att skapa en säker, effektiv och utbyggbar server som tillhandahåller HTTP tjänster i synk med de nuvarande HTTP standarder.   Server2Go är en webbserver som kör ut ur lådan utan någon installation gratis nedladdning. Det innebär att det är en webbserver som kan köras direkt från cdrom, usb-minne eller från en mapp på hårddisken. Server2Go kan du skapa en fristående arbets webbplats eller PHP program på en CD-ROM. Server2Go var primärt utvecklad för användning på cd-rom, men det är inga problem att använda den från andra enheter också. Med hjälp av en webbläsare, kan en användare köra php program samt view html-filer på CD-skivan. Han behöver bara sätta in en CD med Server2Go under stöds Windows verksamhetssystem. Servern startar automatiskt och öppnar en webbläsare med webbplatsen i cd-skivan. Server2Go byggdes för att ersätta ett verktyg som heter WampOnCD som saknar några viktiga funktioner och är inte aktivt utvecklas. Server2Go stödjer PHP5, SQLite och MySQL. 
       
  FreeNAS är ett operativsystem som kan installeras på nästan alla hårdvaruplattform för att dela dator datalagring över ett datornätverk. "Gratis" som i "fri och öppen källkod" och "NAS" som i "nätverksansluten lagring", är FreeNAS det enklaste sättet att skapa en centraliserad och lättillgänglig hem för dina data. Replikering dataskydd Krypterings Snapshots Fildelning webbgränssnitt Plugins   XAMPP är det mest populära PHP utvecklingsmiljö XAMPP är en helt gratis, lätt att installera Apache distribution som innehåller MySQL, PHP och Perl. Den XAMPP öppen källkod paketet har inrättats för att vara otroligt lätt att installera och att använda.
       
  FileZilla klient och FileZilla Server är en snabb och tillförlitlig plattformsoberoende FTP, FTP och SFTP-klient med massor av användbara funktioner och ett intuitivt grafiskt användargränssnitt. Funktioner Bland andra funktioner i FileZilla innehålla följande: Lätt att använda Stöder FTP, FTP över SSL / TLS (FTPS) och SSH File Transfer Protocol (SFTP) Cross-plattform. Körs på Windows, Linux, * BSD, Mac OS X och mer IPv6-stöd finns på många språk Stöder CV och överföring av stora filer> 4GB flikar användargränssnitt Kraftfull Site Manager och överföring kö    Ubuntu Server Den ledande plattform för scale-out computing, hjälper Ubuntu Server dig göra det mesta av din infrastruktur. Oavsett om du vill distribuera en Openstack moln, en Hadoop-kluster eller en 50.000-nod render farm levererar det bästa värdet scale-out prestanda tillgängliga för Ubuntu Server.
       
  FreeNAS Oavsett om det strömmande musik och filmer, säkerhetskopiera en stationär, eller synkronisera filer över webben, ger FreeNAS verktyg för att hjälpa dig att bygga den perfekta fillagring apparat för ditt hem gratis nedladdning! Dela dina filer överallt från oförklarliga filsystem oförenlig till mysteriet med den försvunna korsad kabel, alla vet smärtan av att försöka dela filer mellan olika operativsystem. Lyckligtvis är FreeNAS här för att göra lösningen enkel. FreeNAS stöder flera fildelningsprotokoll som lätt kan konfigureras med hjälp av FreeNAS webbaserade användargränssnittet.   NAS4Free är en inbäddad Open Source Storage NAS (Network-Attached Storage) distribution baserad på FreeBSD. NAS4Free stöder delning över Windows, Apple och UNIX-liknande system. Den innehåller ZFS V5000, programvaru-RAID (0,1,5), disk kryptering, SMART / e rapporter etc. med följande protokoll: CIFS / SMB (Samba v4.x), FTP, NFS, TFTP, AFP, rsync, Unison , iSCSI (initiativtagare och mål), HAST, Carp, Bro, UPnP, och Bittorent vilket är mycket konfigurerbar med dess webbgränssnitt. NAS4Free kan installeras på Compact Flash / USB / SSD nyckel, Hårddisk eller startas från en LiveCD med en liten usbkey för config lagring.
       
  OpenMediaVault är nästa generations nätverksansluten lagring (NAS) lösning baserad på Debian Linux. Den innehåller tjänster som SSH, (S) FTP, SMB / CIFS, DAAP mediaserver, rsync, BitTorrent-klient och många fler. Tack vare den modulära designen av ramverket kan förbättras via plugins. OpenMediaVault är främst avsett att användas i hemmiljö eller små hemmakontor, men är inte begränsad till dessa scenarier. Det är en enkel och lätt att använda out-of-the-box lösning som gör det möjligt för alla att installera och administrera en Network Attached Storage utan djupare kunskaper.   Openfiler omvandlar en branschstandard x86_64 arkitekturen systemet till en fullfjädrad NAS / SAN apparat eller IP lagrings gateway och ger lagringsadministratörer med ett kraftfullt verktyg för att klara av spirande lagringsbehov. Openfiler ser till att lagringsadministratörer kan göra den bästa användningen av systemprestanda och lagringskapacitet resurser vid fördelning och hantering av lagring i ett multiplattform-nätverk. Tillförlitlighet - Openfiler stöder både mjukvara och hårdvara RAID med övervaknings- och varningsanläggningar; volym ögonblicks och återhämtning Tillgänglighet - Openfiler stödjer aktivt / passivt hög tillgänglighet klustring, MPIO, och blocknivå replikering
       
 

Programvara för fri