Programvara för fri

 
     
 

  Skol programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Gratis programvara för lärare Autodesk Education Välj en titel för att ladda ner programvara för enskilt bruk. För att komma åt program för din skola, gå till institutioner. Sekundära lärare Inspirera. Engage. Förbered. Nästa generation av designers, innovatörer och kreatörer är dina elever idag. Hjälp dem att realisera sin potential fri * tillgång till professionella design mjukvara och kreativitet apps. Lägg Autodesks verktyg för att grundplan med hjälp av lärresurser mappas till standarder för att hjälpa bränsle en livslång kärlek till lärande, problemlösning, samarbete och kreativt tänkande-väsentliga färdigheter för 21: a århundradet karriärer.   Fedena är en fri & opensource skolledning programvara som har fler funktioner än en student informationssystem. Använd fedena att effektivt hantera studenter, lärare, anställda, kurser & hela systemet och processen i samband med din institution.
       
  School Management Software Fri programvara med fokus på hantering av skolledningen   MarvelSoft skolledning mjukvara är designad för att hantera pre skolor, grundskola, gymnasium, högre gymnasieskolor, statlig, CBSE, ICSE, IGCSE skolor.
       
  openSIS Flerspråkig version Lösning för handel skolor och högre utbildning Stöder elev livscykelhantering från prospektering, antagning, studentlivet, examen thru alumner hantering. Integrerat med Wordpress Portal programvara och SugarCRM. Andra integrationer tillgängliga.   Starehe skol ledningssystem kombinerar enkelhet och prestanda för exceptionell kvalitet.
       
  Lantiv Schemaläggning Studio 7 Schema aktiviteter, kurser, kurser och möten med dra-och-släpp. Oroa dig inte för konflikter och sammandrabbningar - Programmet kommer att berätta när alla resurser är gratis. Tilldela färger till resurser för att enkelt skilja mellan deras schemalagda aktiviteter. Snabbt importera data från en befintlig databas i en mängd olika anpassnings format. Ångra någon åtgärd om du behöver.   Whiteboard Hämta Gammal version Rita med röda, gröna, blå och svarta markörer. Använd suddgummi för att rensa upp whiteboarden. Högerklicka på bordet för att ställa in en startpunkt och sedan börja skriva. Markeringar på whiteboarden sparas automatiskt när programmet avslutas. 
       
      Den virtuella mikroskop Virtual Microscope Skärmbild Den virtuella mikroskop är en NASA-finansierat projekt som ger simulerad vetenskapliga instrument för studenter och forskare över hela världen som en del av NASA: s Virtual Laboratory initiativ.  
       

 

 

Programvara för fri