Programvara för fri

 
     
 

    Skrivbordsdelning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Teamviewer - Allt-i-ett-programvara för fjärrsupport och online-möten Fjärrkontroll vilken dator eller Mac över internet inom några sekunder eller använder Teamviewer för online-möten. Ta reda på varför fler än 200 miljoner användare litar Teamviewer! Fjärrsupport - inget behov av någon installation på klientsidan Fjärradministration - 24/7 tillgång till fjärrdatorer och servrar Remote Access - tillgång till dina data och program - när som helst, var som helst Home Office - få tillgång till kontorsdator från hemmet   Zero-Config Remote Desktop Software Ammyy Admin . Det enklaste sättet att skapa fjärrskrivbordsanslutning. Du kan enkelt dela en fjärrskrivbords eller styra en server över Internet med Ammyy Admin. Oavsett var du är, gör Ammyy Admin det säkert och lätt att snabbt komma åt en fjärrskrivbords inom några sekunder. Ammyy Admin används av mer än 45 000 000 privat- och företagsanvändare. Anslutning till fjärrskrivbord blir enkelt med Ammyy Admin. 
       
  Remote Utilities är ett gratis fjärråtkomst program med några riktigt bra funktioner. 15 anslutningslägen - Full kontroll, filöverföring, Aktivitetshanteraren, Terminal etc. obevakad och deltog tillgång - 24/7 och on-demand tillgång till avlägsna datorer Direkt anslutning - Anslut med en IP-adress utan en tredjepartsserver Internet-anslutning - Anslut till en PC placerad bakom en brandvägg eller en router Flera bildskärmar stödjer - Växla mellan fjärr monitorer on-the-fly   Ultra VNC är en kraftfull, enkel att använda och gratis - Remote PC åtkomst mjukvaror - som kan visa skärmen på en annan dator (via Internet eller nätverk) på din egen skärm. Programmet låter dig använda musen och tangentbordet för att styra den andra datorn på distans. Det innebär att du kan arbeta på en fjärrdator, som om du satt framför den, direkt från din nuvarande plats.
       
  PuTTY är ett klientprogram för SSH, Telnet och rlogin nätverksprotokoll. Dessa protokoll används alla för att köra en fjärrsession på en dator, via ett nätverk. PuTTY genomför klient slutet av denna session: den ände vid vilken session visas, snarare än den ände, vid vilken den körs. I riktigt enkla termer: du kör PuTTY på en Windows-maskin, och berätta den för att ansluta till (till exempel) en Unix-maskin. PuTTY öppnar ett fönster. Sedan allt du skriver i det fönstret skickas direkt till Unix maskin, och allt Unix maskin skickar tillbaka visas i fönstret. Så du kan arbeta på Unix maskin som om du satt vid sin konsol, medan faktiskt sitter någon annanstans.   Introduktion WinSCP WinSCP är ett open source gratis SFTP-klient, FTP-klient, WebDAV-klient och SCP klient för Windows. Dess huvudsakliga funktion är filöverföring mellan en lokal och en fjärrdator. Utöver detta erbjuder WinSCP scripting och grundläggande filhanteraren funktionalitet. 
       
  AeroAdmin - gratis och enkelt fjärrskrivbordsprogram! Konfigurera fjärrskrivbordsanslutning inom några sekunder! Ingen installation, ingen konfiguration, arbetar bakom NAT.

 

  Med Anslutning till fjärrskrivbord , kan du ansluta till en dator som kör Windows från en annan dator som kör Windows som är anslutna till samma nätverk eller till Internet. Till exempel kan du använda allt arbete datorns program, filer och nätverksresurser från din hemdator, och det är precis som om du satt framför datorn på jobbet.
       
  Remote PC är optimerad för Android OS så det är den perfekta lösningen för fjärråtkomst och kontrollera din mobila enhet. Oavsett om du reser eller helt enkelt borta från datorn, kan du komma åt och styra din dator när som helst, från vilken plats. Med Remote PC kan du hantera dina uppgifter snabbare och mer effektivt än tidigare! Välkommen. Njut via datorn från surf. Tillgång till din dator på distans, snabbt och enkelt, från var du vill.   Chrome Remote Desktop tillåter användare att fjärråtkomst till en annan dator via webbläsaren Chrome eller en Chromebook. Datorer kan göras tillgänglig på ett kortsiktigt för scenarier som ad hoc fjärrsupport, eller på en mer långsiktig grund för fjärråtkomst till dina program och filer.
       
  Att arbeta tillsammans? Åtkomst dina appar från vägen? Visar familje videoklipp till dina vänner? Inga problem med AnyDesk . Och dina data stannar hemma. AnyDesk är den snabbaste fjärrskrivbord programvara på marknaden. Det gör det möjligt för nya användningsscenarier och program som inte har varit möjligt med nuvarande remote desktop programvara.   Efter nästan 25 år av utveckling, är X-Win32 den mest mångsidiga PC X Server för visning fjärr Unix och Linux-datorer och individuella X-program. X-Win32 används ofta i krävande teknisk projektering sektorer såsom försvar / flyg, molekylärbiologi, och IC-konstruktion med program som Cadence Virtuoso. X-Win32 fortfarande den enklaste X11 emulator för 32- och 64-bitars Windows-datorer. Med ett listpris på $ 285,00, är det också den mest prisvärda lösningen. Klicka på knappen nedan för att ladda ner en gratis testversion av X-Win32 och få en 30-dagars licensnyckel. 
       
 

Programvara för fri