Programvara för fri

 
     
 

  Sociala nätverk programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Elgg är en prisbelönt sociala nätverk motor, levererar byggstenar som möjliggör företag, skolor, universitet och föreningar för att skapa sina egna fullutrustad sociala nätverk och applikationer. Organisationer med nät som drivs av Elgg inkluderar:   Mahara är en fullfjädrad webbapplikation för att bygga din elektroniska portfölj. Du kan skapa tidskrifter, ladda upp filer, bädda sociala medier resurser från webben och samarbeta med andra användare i grupper
       
  XOOPS är en webbapplikation plattform skriven i PHP för MySQL-databas. Dess objektorientering gör den till ett idealiskt verktyg för att utveckla små eller stora gemenskap webbplatser, interna bolag och företagsportaler, bloggar och mycket mer.   AroundMe samarbetsserver är den perfekta lösningen för den som vill skapa samarbets sociala utrymmen på webben. Om du vill förlänga ditt varumärke eller bygga en affärsmodell kring människor som bildar grupper på webben (tror "Google grupper", "Yahoo grupper" eller "Ning") sedan AroundMe samarbetsserver är lösningen för dig.
       
  eXo Platform är ett open-source social-samarbete programvara avsedd för företag. Det är fullt utrustad, baserad på standarder, utbyggbar och har en fantastisk design. Dessa dagar, varje applikation och hemsida integrerar ett socialt skikt. De sociala grafen och aktivitetsflöden är centralt för företag samarbete. IT-organisationer måste ha en lösning.   Dolphin 7,1 (Osho) Världens mest avancerade mjukvaruplattform för att bygga levande anpassade sociala nätverk och communities. fri programvara för att bygga sociala nätverk, dating webbplatser och webb-communities. Laddad med videochatt, blockflöjt, videospelare, forum, grupper, evenemang, video budbärare, brevlåda, desktop app, videodelning, fotodelning, iPhone app och mycket mer.
       

 

 

Programvara för fri