Programvara för fri

 
     
 

  Spårningsprogram gratis nedladdning

       
       
       
       
  EasyGPS är snabbt och enkelt sätt att ladda upp och ladda ner waypoints, rutter och spår mellan din Windows-dator och din Garmin, Magellan, eller Lowrance GPS. EasyGPS listar alla dina waypoints på vänster sida av skärmen, och visar ett diagram över dina GPS-data på den högra gratis nedladdning. Använd EasyGPS att säkerhetskopiera och organisera din GPS-data, skriva ut kartor, eller ladda nya waypoints på din GPS för din nästa vandring eller geocaching äventyr. EasyGPS fungerar med alla populära handhållen GPS-mottagare, och det är 100% gratis   Wialon GPS 1.0 är en specialiserad programvara för GPS-spårning. Du kan enkelt ladda ner och installera det på din dator och använda all den breda funktionalitet professionell GPS-spårning lösning gratis nedladdning. De allmänna funktionerna i programmet är: bränsleförbrukning övervakning, redigerbara mallbaserade rapporter, SMS eller e-post och meddelanden, samt styrbara rutter med kontrollpunkter. Appen har ett användarvänligt gränssnitt, översatt till många språk. Wialon GPS-spårning stödjer olika typer av kartor och ger möjlighet att markera din favorit POI och skapa geofences.
       
  Om du är en av dessa integritets freaks som är ständigt orolig att lämna personliga spår varje gång du ansluter till Internet, då GPS definitivt gjort för dig. Med GPass kan du surfa på webben, kolla e-post, chatta med dina vänner eller ladda ner filer - bland andra typiska internetrelaterade aktiviteter -. på ett helt anonymt sätt gratis nedladdning  förhindrar tredje part från att spåra dina rörelser genom att dölja din IP-adress och kryptera din online kommunikation gratis nedladdning ..   GPSBabel omvandlar waypoints, spår och rutter från ett format till ett annat, oavsett om det formatet är ett vanligt kartläggning format som Delorme, Gator och resor, eller ens en seriell eller USB uppladdning eller nedladdning till en GPS-mottagare som de från Garmin och Magellan. Genom att platta Babels torn att författarna till olika program för att manipulera GPS-data har påtvingats oss, återgår den till oss möjligheten att fritt flytta våra egna waypointdata mellan programmen och hårdvara som vi väljer att använda gratis nedladdning ..
       
  OpenGTS (Open Source GPS Tracking System) är en full skiss webbaserat GPS-tracking system för din fordonsflotta. Den stöder OpenLayers och andra kartleverantörer, detalj / sammandrag Reporting, och olika GPS-utrustning gratis nedladdning ...   Fjärr Tracking Software Spåra valfritt antal mobila enheter på specialist kartor (topo, marin, etc.) kan köras på Windows PC och Windows Mobile pekskärmstelefoner. Varje part kan se positionen för alla andra parter i gruppen, överlagras på en topografisk karta, sjökort, vägkarta, etc. Användardefinierad intervall för positionsrapportering / uppdatering med automatisk uppringning ut och hänga upp. Valfri webbaserat kartvyn. Någon som har ditt konto-ID och lösenord kan spåra gruppen på Google maps gratis nedladdning ...
       
 

Programvara för fri