Programvara för fri

 
     
 

  Statistisk programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Gratis Statistisk programvara Denna sida innehåller länkar till gratis programpaket som du kan ladda ner och installera på din dator för fristående (offline, icke-Internet) datoranvändning. De är listade nedan, under följande allmänna rubriker:

 

  Gratis SAS programvara för användning i statistik och kvantitativa metoder klasser i en mängd olika områden: ekonomi, psykologi och andra samhällsvetenskaper, datavetenskap, affärer, läkar / hälsovetenskap, teknik, etc.
       
  OpenStat - En allmän statistik paket för alla Windows-versioner (inklusive Win 7 och Win 8) och för Linux-system (under Wine), som utvecklats av Bill Miller i Iowa State U, med ett mycket brett spektrum av datamanipulation och analysmöjligheter och en SPSS-liknande användargränssnitt. Bill har också gett en utmärkt Bruksanvisning som en Adobe Acrobat-fil. För vissa andra intressanta program och dokument, kolla Bills webbplats gratis nedladdning.   Develve   Statistisk programvara för snabb och enkel tolkning av experimentella data inom vetenskap och FoU i en teknisk miljö. Denna statistikpaketet hjälper till med analyser och förhindrar göra falska antaganden gratis nedladdning. Kort sagt det gör statistik snabbare och enklare, lämplig för mindre erfarna användare men tillräckligt avancerad för mer krävande användare. Develve har inget djupt dolda menyer, allt är direkt tillgängliga och resultaten är direkt synliga, för att förbättra produktiviteten. Till exempel resultatdiagram är lätt rullnings och med ett klick på en graf en större version kommer att dyka upp. När man jämför olika datauppsättningar det direkt anges om skillnaden i genomsnitt och variation är betydande och om urvalsstorleken är stor nog för att förhindra felaktiga antaganden. För en Försöks Develve bidrar till att skapa en testmatris. När en faktor inte är i balans Develve kommer att detektera detta.
       
  Salstat2 är ett statistikpaket skrivet i python och utformad för slutanvändaren har ett grafiskt användargränssnitt och även det är skript, det är plattformsoberoende, det har en grafisk systemet ärvt från matplotlib, och hjälper dig att använda olika bibliotek som numpy - för numerisk beräkningar, låter den dig också att interagera med Microsoft Excel (R) genom att använda en COM-klient under fönster (R) plattform och slutligen kan du skapa egna dialoger genom att använda interaktiva skalet eller skriptet panelen gratis nedladdning.   SOFA Statistics Open For All The användarvänliga, öppen källkod statistik, analys och rapportering paket
       

 

 

Programvara för fri