Programvara för fri

 
     
 

  Stoppa rörelse programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  MonkeyJam är en digital penciltest och stopmotion animation program. Den är utformad för att låta dig ta bilder från en webbkamera, videokamera, eller scanner och montera dem som separata bildrutor i en animering. Du kan också importera bilder och ljudfiler som redan finns på din dator. Även om det är avsett för penna och papper, kan MonkeyJam också användas för Stopmotion animation och har flera funktioner bara för att. Filmer som skapas i MonkeyJam kan exporteras som AVI-filer.   AnimaShooter Junior Enkel fri programvara för att skapa stop-motion-animering med hjälp av din webbkamera eller videokamera med Firewire (IEEE 1394) anslutning. 
       
  StopMojo är plattformsoberoende stop-motion-animering svit utformad för att hjälpa till i skapandet av stop-motion animationer. För närvarande finns en capture program som stöder fångst av bildfiler från olika videoinspelningsenheter, överlagring av tidigare ramar (lökskalning), och exportera till AVI och QuickTime videoformat. Målet är att skapa ett program eller svit av program för att underlätta skapandet av stop-motion-filmer. Inledningsvis har vi för avsikt bara att tillhandahålla programvara för att fånga enskilda bildrutor (eventuellt exporterar till olika videofiler format) och skapa / redigera exponerings ark (xsheets) för audio / lip sync. Vi har inte för avsikt att ge en allmän videoredigering packning som Adobe Premiere eller andra liknande program. Vi avser att tillhandahålla programvara för att fånga stop-motion-scener som sedan kan importeras till ett videoredigeringsprogram som skall sammanställas till en film.   Stop Motion Animator är ett program som tillåter dig att skapa animeringar från fasta föremål. Denna programvara är mycket användbar och lätt att manipulera. Kompatibilitet: Stoppa Motion Animator har utformats för att vara kompatibel med Windows (webbkameror, analoga kameror och digitala kameror). Användaren har mer kontroll över animeringen eftersom han är tillåten att anpassa den. Animation skapande: användare tillåts skapa animering från en enda videobild från en video capture enhet. Applikationen låter sina användare att enkelt bygga en animering genom att spela in eller genom att skriva en enda bild från en video capture enhet. Preview: Stop Motion Animator användare har också möjlighet att förhandsgranska animeringen innan du slutför arbetet. Dessutom kan användarna också hoppa mellan ramar för att jämföra dem innan du går vidare till nästa.
       
  AnimatorHD - (tidigare AnimatorDV) Windows-baserad programvara, frame grabber, för att skapa stop motion och time lapse-animering. Gör det möjligt att skapa stereoskopiska 3D-filmer som utnyttjar rörelse styrsystem. Kan även användas på film inställd som previsualization verktyg.   DRAGONFRAME Kom igång idag med en gratis testversion av Dragonframe stop motion programvara. Detta är samma programvara som används av Laika att skapa Paranorman och Disney för att skapa Tim Burtons Frankenweenie.
       

 

 

Programvara för fri