Programvara för fri

 
     
 

  Survey programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  KwikSurveys är gratis att använda online-undersökning byggare, som har utformats särskilt för att det är snabbt och enkelt att använda för människor i alla erfarenheter nivåer. Ingen kompromiss om kundsupport? Det är därför vi erbjuder dig en chans att uppgradera till premiumsupport. Eftersom Kwik Undersökningar grundades 2008 har det snabbt expand sedan att locka många internationella kunder. Obegränsat frågor Obegränsat svar Fullständiga resultat exporterar Kraftfull Report Builder SSL-kryptering.   Surveymonkey är världens mest populära online-undersökning programvara. Vi gör det enklare än någonsin att skapa omröstningar och frågeformulär för lärande om allt från kundnöjdhet till medarbetarnas engagemang. Anmäl dig för att få tillgång vårt bibliotek av provenkätfrågor och expert-certifierade mallar. Anpassa dina enkätfrågor, distribuera din enkät på webben, och börja samla svar i realtid. Vår Analysera verktyg hjälper dig förvandla enkätdata till insikter och skapa professionella rapporter.
       
  Opinio är en komplett undersökning programvara som gör att du kan producera och publicera undersökningar på några minuter med hjälp av en vanlig webbläsare gratis nedladdning. Det gör att du snabbt skapa enkäter, omröstningar, RFI, jobb ansökningsblanketter etc. Rapporter är omedelbart tillgänglig efter respondenterna har börjat besvara din enkät, och kan visas direkt i din webbläsare, eller exporteras till andra statistiska tillämpningar för vidare analys.   FreeOnlineSurveys.com Skapa Gratis Online Undersökningar, blanketter och undersökningar med ett klick rapporter och analyser och den bästa formen byggaren på marknaden som vi ska göra nästa forskningsprojekt en bris. Du behöver inte vara en webb-programmerare för att skapa en gratis online-undersökning med hjälp av vår egenutvecklade system! En del av det som gör vår enkät programvara så populär är möjligheten att skapa en undersökning i några minuter, oavsett din tech bakgrund - de flesta av våra kunder vet inte någon kod.
       
  Limesurvey 2.x erbjuder idag: Obegränsat antal enkäter samtidigt Obegränsat antal frågor i en undersökning (begränsas endast av din databas) Obegränsat antal deltagare till en undersökning Flerspråkiga enkäter användarhantering 28 olika frågetyper med mer att komma   BitNami Lime Stack inbyggt installationsprogram är en enkel att installera distributionen av Survey ansökan. Den innehåller förkonfigurerade, färdiga att köra versioner av Apache, MySQL, PHP och phpMyAdmin. Limesurvey tillåter användare att snabbt skapa intuitiva, kraftfulla, online frågan och svar undersökningar som kan fungera för tiotals till tusentals deltagare utan större ansträngning. Undersökningen själva programvaran är självstyrande för de svarande som deltar gratis nedladdning.
       
      Undersökningar Engine är lightwheight onlineundersökningar serverprogramvara. Detta verktyg kan du skapa olika undersökningar och enkäter, från små och enkla till stora och komplexa gratis nedladdning. Undersökningar är värd i vår webbplats så att du och de tillfrågade inte behöver någon programvara eller server, precis webbläsare. Survey Engine stöder upp till 8 frågor typer, kan du placera din logotyp i dina enkäter, använda olika skinn och mycket mer! Och allt det är helt gratis!
       
   

 

   

 

 

Programvara för fri