Programvara för fri

 
     
 

  Virtuell maskin programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  VMware Player Pro är en strömlinjeformad skrivbordsvirtualisering program som körs en eller flera operativsystem på samma dator utan att starta om. Med sin enkla användargränssnitt, oöverträffad support och portabilitet operativsystem, är det nu enklare än någonsin för IT-proffs att få sina användare igång med en företags skrivbord.   KVM (för Kernel-based Virtual Machine) är en full virtualiseringslösning för Linux på x86 hårdvara innehåller virtualiseringstillägg (Intel VT eller AMD-V). Den består av en laddningsbar kärnmodul, kvm.ko, som tillhandahåller infrastruktur kärn virtualisering och en processor särskild modul, kvm-intel.ko eller kvm-amd.ko. KVM kräver också en modifierad QEMU även om arbetet pågår för att få de nödvändiga förändringarna uppströms. Använda KVM kan man köra flera virtuella maskiner som kör omodifierade Linux eller Windows-avbildningar. Varje virtuell maskin har privat virtualiserad hårdvara: ett nätverkskort, disk, grafikkort, etc.
       
  Virtual Clone verk och beter sig precis som en fysisk CD, DVD eller Blu-ray-enhet, även om det bara existerar virtuellt. Bildfiler kan "införas" i den virtuella enheten från din hårddisk eller från en nätverksenhet med bara ett dubbelklick, och således användas som en vanlig CD, DVD eller Blu-ray. Virtual Clone stöder upp till 15 virtuella enheter samtidigt - oavsett om bildfilen innehåller ljud, video eller bara enkla uppgifter. Virtual Clone är helt integrerat i Windows Explorer snabbmenyer och ovanpå allt det är gratis!   Genymotion är en snabb och enkel att använda Android emulator för att köra och testa din Android-appar AOSP-baserade för perfekt Android efterlevnad, 20 förkonfigurerade enheter, CPU och OpenGL acceleration, etc. 
       
  VirtualBox är en fri, öppen källkod-lösning för att köra andra operativsystem virtuellt på din dator. Med VirtualBox kan du installera någon version av ett operativsystem, som Linux, Solaris och andra versioner av Windows (så länge du har den ursprungliga installationsfilerna, förstås) och köra dem i din nuvarande version av Windows gratis nedladdning.   J ava Runtime Environment (JRE) är Java mest grundläggande virtuell maskin. Det är en nödvändig komponent för att köra alla Java-baserade program eller webb applet. Lätt att installera och konfigurera Installera Java Runtime Environment på ditt system är verkligen lätt gratis nedladdning.
       
  VMware Player Pro Strömlinjeformad PC virtualisering för Business VMware Player Pro är en strömlinjeformad skrivbordsvirtualisering program som körs en eller flera operativsystem på samma dator utan att starta om. Med sin enkla användargränssnitt, oöverträffad support och portabilitet operativsystem, är det nu enklare än någonsin för IT-proffs att få sina användare igång med en företags skrivbord.   Andy bryter ner barriären mellan stationära och mobila datorer, samtidigt som en användare uppdaterade med de senaste Android OS har uppgraderingar. Det ger också användare med obegränsad lagringskapacitet, PC och Mac-kompatibilitet, och friheten att spela de mest populära mobila spel på en stationär, ja du kan nu köra Android på Windows. 
       
  Xen Project Software Det finns flera virtualiseringstekniker som finns i världen idag. Vår Xen Project virtualisering och moln programvaran innehåller många kraftfulla funktioner som gör den till ett utmärkt val för många organisationer: FEATURE VÄRDE Stöder flera gästoperativsystem: Linux, Windows, NetBSD En virtualiseringsteknik som bara stöder ett fåtal gästoperativsystem huvudsak låser organisation in dessa val för många år framöver. Med vår hypervisor, har du möjlighet att använda vad du behöver och lägga till andra operativsystem plattformar som dina behov diktera. Du är i kontroll. Stöd för flera Cloud plattformar: CloudStack, Openstack En virtualiseringsteknik som bara stöder ett moln teknik låser du in den tekniken. Med världen i molnet rör sig så snabbt, kan det vara ett misstag att begå en Cloud plattform för tidigt. Vår programvara håller dina valmöjligheter som Cloud-lösningar fortsätter att förbättras och mogna.   QEMU är en generisk och öppen källkod maskinemulator och VIRTUALIZER.

När den används som en maskinemulator kan QEMU köra operativsystem och program gjorda för en maskin (t.ex. en ARM board) på en annan maskin (t.ex. din egen dator). Genom att använda dynamisk översättning, uppnår det mycket bra prestanda.

När den används som en VIRTUALIZER, QEMU uppnår nära nativa uppträdanden genom att exekvera gästen koden direkt på värd-CPU. QEMU stöder virtualisering vid körning under Xen hypervisor eller använda KVM kärnmodulen i Linux. Vid användning av KVM, kan QEMU virtualisera x86, server och inbäddade PowerPC, och S390 gäster.

 

 

 

Programvara för fri