Programvara för fri

 
     
 

  Whiteboard programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Open-Sankore är en plattforms, open-source program som är kompatibelt med alla typer av interaktiva hårdvara. Det är också översatts till många olika språk. Dess utbud av verktyg är anpassad till alla användare: från nybörjare till experter. Koreografera utbildningsinnehåll Infoga någon typ av dokument (text, bilder, flash-animationer, videoklipp) Tillgång webbresurser utan att lämna Open-Sankore genom appar Kommentera något innehåll Visa viktig del av din undervisning meddelande Dela dokument enkelt.   NetPen är ett gratisprogram whiteboard som flera personer lätt kan dra på och manipulera samtidigt över nätverket. Innehåller också funktioner för lärare som klass rösta, och ledande / betygsprov (se videoklipp för detaljer).
       
  Skissa upp idéer och göra anteckningar för ditt nästa projekt på ett ställe: The Desktop Whiteboard . Klottra ner designlayouter och jämföra färgteman, skapa storyboards, projekt grafik och text på skärmen, skapa animerade serier, lindra ditt sinne och öva dina ritning färdigheter - Visualisering är nyckeln till det kreativa sinnet! Kombinationen av att rita med musen (eller digitizer) och skriva med tangentbordet i samma sammanhang gör Desktop Whiteboard ett unikt verktyg för den kreativa sinnade. Skrivbordet Whiteboard kan även användas i utbildningssyfte som ett alternativ till Power Point ™ med teckning-over-bildfunktioner etc. Desktop Whiteboard v1.3 är fri som i gratis öl!   Webb Whiteboard är beröringsvänliga nätet whiteboard app som låter dig använda din dator, surfplatta eller smartphone för att enkelt dra skisser, samarbeta med andra och dela dem med världen. Touch. Rita. Dela. Fungerar på alla moderna webbläsare, behövs ingen installation.
       
  Coccinella är en fri och öppen källkod plattformsoberoende kommunikationsverktyg med inbyggd whiteboard för bättre samarbete med andra människor. Kommunicera med Whiteboard Sketch förklara dina ord. Samarbeta på diagrammen. Ange matematiska formler som på papper. Rita tillsammans för skojs skull. Du bestämmer hur du visuellt kommunicera.   sketchlot.com En webb whiteboard för skolor. Skapa en skiss, dela den med eleverna. De markerar upp sina egna och dela den tillbaka. Ingen plugin, installation eller app krävs! Fungerar på alla moderna datorer, smartphones och surfplattor! Ingen Student registrera dig! Lärarna lägger eleverna till sitt konto.
       
  Pixiclip är en interaktiv whiteboard. Ladda upp bilder, rita skisser, och dela repriser med vänner!    

 

 

Programvara för fri