Programvara för fri

 
     
 

    eBook programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Scriba eBook Maker är ett projekt för att bygga e-böcker (i ePub, PDF och zip-format) med hjälp av innehåll som redan finns i andra format (t.ex. HTML, PDF, XML, etc.) både på webben och på filsystem. Scriba är ett verktyg skrivet i java6 och har ett kommandoradsgränssnitt.   kaliber är en fri och öppen källkod e-bok bibliotek hanteringsprogram som utvecklats av användarna av e-böcker för användare av e-böcker. Den har ett överflöd av funktioner indelade i följande huvudkategorier: Bibliotekshantering E-bok konvertering synkronisering till läsplatta enheter Hämta nyheter från webben och omvandla den till e-bokform Omfattande e-bok viewer Content server för online-tillgång till din boksamling E-bok redaktör för de stora e-boksformat
       
  Mobipocket Skaparen  Home Edition -FREE- kan du skapa dina e-böcker, fotoalbum, personliga databaser och mycket mer med ett enkelt och intuitivt användargränssnitt och expander mallar.   Ladda ner gratis Kobo appen läser när och var du vill, och sedan välja från vår katalog på över 4 miljoner av världens bästa titlar.
       
  Adobe Digital Editions   Adobe Digital Editions mjukvara erbjuder ett engagerande sätt att visa och hantera e-böcker och andra digitala publikationer. Använd den för att ladda ned och köpa digitalt innehåll, som kan läsas både online och offline.   Hamster eBook Converte R är en 100% Gratis nedladdning och enkelt sätt att flytta e-böcker Mellan enheter - kan du konvertera eBook filer i proprietära format för Sony, iRiver, Amazon, Kobo, och andra eBook läsare i en version som kan läsas på alla andra läsare, eller på alla av dem som en enkel PDF eller filformat de alla förstår gratis nedladdning.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Läs mer än 1 miljon * Kindle böcker på din dator med gratis Kindle läsning app. Ingen Kindle enhet krävs. Whispersync teknik synkroniserar din sista sidan läsa, bokmärken, anteckningar och höjdpunkter inom olika enheter.   Nook för PC   Njut miljontals böcker plus full tillgång till hela din NOOK biblioteket utan att lämna skrivbordet. Synkronisera automatiskt din sista sidan och bokmärken till någon annan enhet med en Nook eReading ansökan. Lägg anteckningar, höjdpunkter och bokmärken när du läser.
       
  Sigil är en fri, öppen källkod ebook editor för filer i .epub import- och redigera format e-böcker i TXT, .HTML och .epub-format och konvertera dem till .epub för export ..   FBReader är en gratis (och ad-free) flera plattformar ebook reader.Supports populära ebook format: ePub, FB2, mobi, rtf, html, ren text, och en massa andra formats.Provides tillgång till populära nätverksbibliotek som innehåller en stor uppsättning av e-böcker. Ladda ner böcker gratis eller mot en avgift. Lägg din egen katalog.
       

 

 

Programvara för fri